Creative & Positive

sharing....respecting....inspiring

Terima Kasih Temanku

Ahlan Wasahlan

Blog ini dibangunkan dan diuruskan oleh 'ams_jsj' atas kesedaran untuk berkongsi pengalaman, informasi serta perjalanan hidup kami dengan pengunjung-pengunjung blog. Adalah amat diharapkan dengan perkongsian ini menjadi satu wadah maklumat serta dapat memberi manfaat kepada kita semua dalam membantu memartabatkan Islam diseluruh pelusuk dunia insyaAllah.

PERHATIAN:

Kepada sesiapa yang berminat ingin membeli EMAS/PERAK atau menjual EMAS/PERAK sila hubungi @ SMS 013-8030789/013-8020789 (Tawaran Harga ~ Anda boleh bandingkan dengan harga dipasaran)

Time Now Is

Let's take a look!

Iklan: KELAS JAHITAN MANIK & LABUCI TEKNIK SHIMMERING FLORA (TAMAN BUNGA) Tarikh: 28 Mei 2011 (Sabtu) Masa: 9.00 pagi hingga 5.00 petang Tempat : Desa Jati, Bandar Baru Nilai, N. Sembilan Yuran: RM140 ~ Mengapa Mesti Belajar Menjahit? ~ ~ Membantu menambahkan pendapatan sampingan ~ Pendedahan 10 teknik jahitan ~ Membawa balik barang-barang jahitan ~ Memperolehi paten dan barang jahitan (terkini) ~ Sarapan & makan tengahari disediakan ~ memperolehi Sijil & nota lengkap InsyaAllah BERBALOI!!!! Tawaran Terhebat Masa Kini... Sesiapa yang berminat, boleh hubungi saya Shila Jamal 013-8020789 * Antara kelas jahitan yang kami jalankan: - Kelas jahitan labuci 'Shimmering Flora' - Kelas jahitan labuci 'Scattered Pearls/Crumbles' - Teknik asas jahitan manik dan labuci Siri 1 & 2 - Kelas jahitan baju kurung ~ Sharing is caring ;) ~

Sila lawati blog http://creativetwinklebeads.blogspot.com/ untuk update kelas jahitan. Terima kasih =)

Support Us!! Let's Vote..TQ

Carta Top Blog Ukhwah.com

Mybloglog

I'm With U

I'm With U

GCP Price Gold

Tengah bosan tengok banyak dokumen atas meja ini. Apa lagi merewang sekejap tengok Buzz. Rupanya ada cerita menarik. Sebagai rakyat marhaen kita perlu tahu tanggungjawab terhadap pentadbiran negara dan juga Tanah Air. Saya tersentak bila membaca http://wargamarhaen.blogspot.com/2011/07/umnopmomedia-dan-bersih-20.html#more tulisan atau artikel di dalam blog yang ditulis oleh blogger ini. Amat ringkas dan jelas sekali.


Jadi ayuh ubah angin dan buat pembaharuan melalui dasar keadilan sejagat sebagaimana yang dikehendaki oleh syariat Allah SWT.


Jom

0 comments

Post a Comment

Pilihanraya Bersih & Adil

Pilihanraya Bersih & Adil

NEW INFO

NEW INFO

My Blog List

Gold & Live

[Most Recent Quotes from www.kitco.com]

Silver & Live

LeaveYour Msg